Subirats Clínica Dental compta amb un equipament d’última generació, totalment informatitzat i digitalitzat que ens permet realitzar diagnòstics sense que el pacient s’hagi de desplaçar.

La Clínica s’ha dissenyat de manera que es combina el confort, la funcionalitat i l’estètica per a que el pacient es senti en un ambient agradable i relaxat.

Disposem d’una sala d’espera amb televisió i revistes, una zona per a nens on poden jugar i llegir contes; recepció, un despatx per tractar temes amb els pacients, dos gabinets dentals i una sala d’esterilització de material.

 

 

Garantim la total desinfecció i esterilització del material emprat a la consulta gràcies al seguiment d’un protocol de qualitat establert i homologat pel Col·legi Oficial d’odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya que ens ratifica la total seguretat d’utilització.

Comptem amb la tecnologia més pionera per a la realització del procés d’esterilització de materials, que ens garanteix l’asèpsia total dels materials utilitzats en cada tractament; disposem d’autoclau d’última generació on en cada cicle es realitza un control microbiològic, d’aquesta manera comprovem estrictament el seu correcte funcionament.